Engineering
http://werkenbijmidtronics.nl/242/human-resources.html http://werkenbijmidtronics.nl/244/financiën-en-administratie.html http://werkenbijmidtronics.nl/243/verkoop.html http://werkenbijmidtronics.nl/224/productmanagement.html http://werkenbijmidtronics.nl/245/engineering.html http://werkenbijmidtronics.nl/226/productie.html http://werkenbijmidtronics.nl/227/service.html

Bij engineering zijn wij verantwoordelijk voor de handhaving van de huidige platforms en het creëren van nieuwe, toonaangevende technologie. Wij zijn een groep jonge, gedreven software, test en application engineers. We groeien als afdeling en ook als een team. Onze drive is niet alleen het creëren van nieuwe, toonaangevende technologie. We blijven de manier waarop we deze technologie in onze kwaliteitsproducten implementeren ontwikkelen en verbeteren. We zijn trots op wat we bij Midtronics voor elkaar krijgen.

Bert, Manager Engineering 

Je hebt bij Midtronics de ruimte op nieuwe kansen in te gaan zodra je ze ziet. Dikwijls is het nodig één of meerdere sessies te hebben met klanten om het specifieke probleem boven tafel te halen. Het is bijzonder oplossingen te mogen bedenken en produceren voor klanten in meer dan 100 landen in Europa, het Midden-Oosten en in Afrika.