Financiën en Administratie
http://werkenbijmidtronics.nl/242/human-resources.html http://werkenbijmidtronics.nl/244/financiën-en-administratie.html http://werkenbijmidtronics.nl/243/verkoop.html http://werkenbijmidtronics.nl/224/productmanagement.html http://werkenbijmidtronics.nl/245/engineering.html http://werkenbijmidtronics.nl/226/productie.html http://werkenbijmidtronics.nl/227/service.html

De hoofddoelstelling van onze financiële afdeling is het aanleveren van financiële informatie waarmee onze business op een eenvoudige manier geïnterpreteerd en geanalyseerd kan worden. Wij werken nauw samen met andere afdelingen. Zo zijn we er zeker van dat de juiste processen, controles en noodzakelijke middelen aanwezig zijn, en kunnen we onze business efficiënt en effectief sturen.

Els, Financial Controller

Er is frequent overleg met ons hoofdkantoor in Willowbrook, Illinois en onze zuster onderneming in Shenzhen, China. We vormen een enthousiast team met onze internationale collega’s. We delen financiële informatie en werken samen om doelstellingen te realiseren die voldoen aan de kwalitatief hoge maatstaven van Midtronics.