Service
http://werkenbijmidtronics.nl/242/human-resources.html http://werkenbijmidtronics.nl/244/financiën-en-administratie.html http://werkenbijmidtronics.nl/243/verkoop.html http://werkenbijmidtronics.nl/224/productmanagement.html http://werkenbijmidtronics.nl/245/engineering.html http://werkenbijmidtronics.nl/226/productie.html http://werkenbijmidtronics.nl/227/service.html

Midtronics beschikt over een eigen Service afdeling voor de After Sales service aan onze producten in de breedste zin van het woord. De afdeling Service ondersteunt vanuit het Europees hoofdkantoor in Houten de EMEA markt. Daarvoor beschikken we over een eigen reparatie-afdeling waar te allen tijde eindgebruikers en distributeurs met hun technische vraag of defecte product terecht kunnen.

Tevens wordt er gebruik gemaakt van een service netwerk in de meeste Europese landen om ons heen. Deze lokale service partners bieden in de verschillende landen service voor de lokale eindgebruikers. Deze service partners worden vanuit het kantoor in Houten gecoördineerd.

Thijs, Manager Operations

Midtronics beschouwt After Sales service als een belangrijk onderdeel van het totale product. Door een laagdrempelige, ongecompliceerde aanpak en snelle reparatietijden, streven we naar een minimaal ongemak mocht zich een technisch defect aan één van onze producten voordoen.