Productie
http://werkenbijmidtronics.nl/242/human-resources.html http://werkenbijmidtronics.nl/244/financiën-en-administratie.html http://werkenbijmidtronics.nl/243/verkoop.html http://werkenbijmidtronics.nl/224/productmanagement.html http://werkenbijmidtronics.nl/245/engineering.html http://werkenbijmidtronics.nl/226/productie.html http://werkenbijmidtronics.nl/227/service.html

Midtronics beschikt over een eigen magazijn van +/- 1000 m2 vanuit waar alle logistieke activiteiten worden verricht. Naast de reguliere inslag-, opslag- en orderverwerkingsactiviteiten, beschikt de afdeling Operations over eigen productie/configuratie faciliteiten. Hier worden klantspecifieke producten op order geproduceerd/geconfigureerd op basis van de eisen en wensen. Hierdoor is Midtronics in staat om op snelle en efficiënte wijze te voldoen aan de behoefte van de klant, zonder daarvoor een onnodig hoog voorraadniveau te hanteren.

Thijs, Manager Operations 

   

Op dit moment worden de producten gebaseerd op de platformen van de MDX-300P, MDX-600(P) en GRX-3000 volledig in de productieomgeving van Midtronics BV geproduceerd/geconfigureerd.