Productmanagement
http://werkenbijmidtronics.nl/242/human-resources.html http://werkenbijmidtronics.nl/244/financiën-en-administratie.html http://werkenbijmidtronics.nl/243/verkoop.html http://werkenbijmidtronics.nl/224/productmanagement.html http://werkenbijmidtronics.nl/245/engineering.html http://werkenbijmidtronics.nl/226/productie.html http://werkenbijmidtronics.nl/227/service.html

De productmanager is verantwoordelijk voor het definiëren, onderhouden en succesvol uitvoeren van projecten ter ontwikkeling van product en / of markt. Om dit te bereiken werken we nauw samen met de accountmanagers en klanten. Tijdens klantbezoeken definiëren we nieuwe producten en updates om aan klantspecifieke verwachtingen te kunnen voldoen. Verder verzamelen we informatie omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie.

Mathijs, Productmanager

De productmanager begeleid het project door de organisatie. Engineering, Marketing, Inkoop en Productie zijn allen betrokken om de ontwikkeling van het klantspecifieke product te realiseren. Daarnaast biedt de productmanager technische ondersteuning aan klanten en accountmanagers, drijft productverbeteringen en innovaties, en ondersteunt business- en marketinggerelateerde ontwikkeling.