Wie ben jij?

Midtronics is altijd op zoek naar getalenteerde collega's. We waarderen de professional die staat voor zijn/haar expertise. We dagen je uit deel te nemen en waarde toe te voegen. Je hebt een groot aandeel in de invloed op het werk je uitvoert en de methodiek.

De kansen die je krijgt bij Midtronics maken het interessanter. Initiatieven voor persoonlijke ontwikkeling juichen we van harte toe. Het is fijn om te werken voor een organisatie die goed voor zijn personeel zorgt!

We proberen het beste uit elke situatie te halen en concentreren ons op de klant, zijn probleem en oplossingen. In het dagelijkse werkleven moeten we op elkaar bouwen. Sales maakt afspraken met de klant en geeft een levertijd af. Dan is er een order nodig, zodat Productmanagement het project daadwerkelijk kan laten starten. Vervolgens kan Engineering starten en Productie beginnen.

Dit is nu precies waarom we intern elkaar verantwoordelijk moeten blijven houden en waarom we geloven dat verantwoordelijkheid bij ieder zijn expertise van groot belang is; of dit nu gaat om Verkoop, Marketing, Engineering of Productie.

We hebben een jong, divers team en de afdelingen werken nauw met elkaar samen. Midtronics is een internationale organisatie, wat inhoudt dat je mogelijk regelmatig reist. Dit alles maakt werken bij Midtronics B.V. tot een dynamische, interessante werkplek. Kijk eens rond bij onze testimonials.